Tuesday, August 17, 2010

snap shots




we're trying to get our yard done. All the sprinklers are in, now all we need is the sod!







3 comments:

Hannie said...

hallo lieve Anne en Rudi,Tys en Nieko,hoi Elbrich!

Zo ik ben weer helemaal bij.Ik heb eerst eens even op mijn gemak jullie mooie foto's bekeken. Wat een prachtige jongens hebben jullie!!! Ik moet een beetje bij blijven en af en toe kijk ik even op jullie blog.Ik reageer niet elke keer,maar ik ben wel blij dat ik jullie zo af en toe even zie! En jullie zijn zo te zien heel gelukkig daar!!!
Met ons gaat het ook goed.De vakantie zit er weer op,ook de scholen beginnen hier maandag weer.In Putten zijn ze vorige week alweer begonnen.Lianne gaat in Ede studeren aan de chr.hogeschool voor journalistiek en media.Ze heeft daar ook al een kamer.Ze is nu 18 en gaat het ouderlijk huis uit.Dat is wel even wennen!!Nog even en dan gaat Elbrich ook weer naar huis!Dat is voor jou ook wel weer even op je tanden bijten,en zij zal jullie ook wel erg missen als ze weer thuis is!Maar wat geweldig dat ze zo lang bij jullie was en dat jullie samen zo'fijne tijd hadden! Elbrich wij wensen jou weer een veilige vlucht en bidden en hopen dat je weer veilig thuis komt!!Knap van je hoor dat je alleen durft te reizen!

Nou, voor jullie allemaal een dikke knuffel,Dirk en Hannie.

Hannie said...

Lieve Annemarije,
Van harte gefeliciteerd met jou verjaardag!!!Wij wensen jou samen met Rudi,Tys en Nieko,en ook Elbrich een fantastisch fijne onvergetelijke dag!!!En...... een gezond en gezegend nieuw levensjaar!

dikke tut en knuffel,Dirk en Hannie.

(ook de hartelijke groeten aan jullie familie daar,gaat het goed met Tina?)

gracewives said...

It was so nice to meet you as well! I was wishing that we could have chatted longer!

When I came here to make a comment, I noticed the Dutch on the other comments. I can't believe how many of the words are similiar to Afrikaans. I used to live in South Africa as a missionary kid.

Hoe gaan dit met jou?

Liefde,
Jamie

(I actually don't speak it as well as I used to... Maybe I will see you soon.)